• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Звіт про закінчення пришкільного табору "Лісовий"

Звіт про закінчення пришкільного табору "Лісовий"

2014-06-20

/Files/images/boyarka_05.jpg

Звіт про роботу пришкільного табору «Лісовий» у Боярській ЗОШ І – ІІІ ступенів № 2

У понеділок 02.06.2014 року в Боярській ЗОШ І – ІІІ ступенів № 2 відбулося відкриття пришкільного табору. Була проведена святкова лінійка. Дітей ознайомили з режимом дня в таборі, вони приймали участь в плануванні загонових справ. Кожен загін свою назву, девіз та пісню. Кожен день теж мав свою назву, девіз і був направлений на всебічний інтелектуальний та фізичний розвиток дитини, її гуманності та здоров’я. У напрямку фізичного виховання проводилися такі заходи: спортивні естафети, змагання, ігри та розваги на свіжому повітрі («Спортивні джунглі», «Ми майбутні олімпійці», «Я обираю здоров’я, а ти» та багато інших).

Проводилися профілактичні бесіди з приводу правил поведінки в різних випадках і місцях. Діти займалися випуском стінгазет і плакатів: «Спорт! Ура!», «Здрастуй, літо!», «Що таке добре, а що таке погано» та інші. Вихователі проводили конкурси дитячих малюнків, пісень, працювали гуртки за інтересами. Проводилися масові заходи, такі як: «Казка на новий лад», «Міс та містер табору», «Флеш-моп», «КВК» тощо.

Для всебічного розвитку дітей були організовані різноманітні екскурсії в «Музей Води», до пекарні «Кулиничі», відвідування парку «Київська Русь» з метою поглиблення знань з історії Батьківщини, любов і повагу до побуту та традицій наших пращурів, до рідної мови та українських пісень.

Окрім оздоровлення й знань діти отримали велике задоволення, багато позитивних емоцій перед початком літнього відпочинку. Цікавими та різноманітними були свята в літньому таборі «Лісовий». Дзвінко звучали вранці речівки та девізи. Дітвора з нетерпінням чекала сюрпризів: оголошення чергових екскурсій та культпоходів.

Жодного дня без розваг та цікавих пригод. Безмежна фантазія вчителів та підказки малечі зробили відпочинок в таборі яскравим та незабутнім. А подорож до хлібокомбінату в село Кулиничі. Скільки радості, які захопливі погляди, скільки вражень від самого процесу випікання хліба. Ми впевнені, що саме так можна довести дитині істину життя: «Хліб – всьому голова».

А екскурсія до музею води! Такі враження не порівняти ні з чим. Проблеми охорони та збереження води запам’ятають малята на все життя. Київська Русь – частина славної історії нашої Батьківщини. А дітворі доторкнутися до цих святинь яке це щастя, яка гордість. А біля історичного каменю всі дружно загадали бажання. Ми попросили миру та спокою для рідної України.

Ось так яскраво, цікаво, незабутньо ми провели дні в шкільному таборі «Лісовий». Бажаємо Вам гарного літнього відпочинку.

Кiлькiсть переглядiв: 159