• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • відкриття «Навчального центру для дітей та підлітків DDL (Design & Development laboratory)»

відкриття «Навчального центру для дітей та підлітків DDL (Design & Development laboratory)»

2018-01-24

/Files/photogallery/719/computer.jpg

Прес-реліз

У вересні цього року відбулося відкриття «Навчального центру для дітей та підлітків DDL (Design & Developmentlaboratory)» - закладу, який надає освітні послуги в сфері комп’ютерних технологій (програмування, веб-дизайну та 3D-моделювання).

Головна мета навчального центру - допомогти школярам та студентам здобути спеціалізовані знання та навички в користуванні комп’ютером, а також надати базу для подальшого професійного розвитку в IT-сфері.

Наш навчальний центр DDL пропонує найбільш ефективну систему додаткового навчання. Спеціально створені авторські програми, адаптовані для сприйняття різними віковими групами, базуються на власному робочому досвіді висококваліфікованих спеціалістів та матеріалах українських, європейський і американських навчальних закладів. Заняття та домашні завдання побудовані таким чином, щоб учні оволоділи необхідний теоретичний матеріал й вміли практично його застосовувати, при цьому мали простір для самовираження та креативності. А модульна система навчання дозволяє обирати курси відповідно до віку та інтересів студента.

У січні місяці 2018 року в «Навчальному центрі DDL» заплановано проведення безкоштовних відкритих уроків для батьків та їх дітей в м. Боярці (вул. Молодіжна, 84, на базі школи «Леді»). В рамках цих занять буде проведено презентацію з цікавими практичними завданнями з різних курсів навчання. Запрошуємо усіх бажаючих!

За додатковою інформацією просимо звертатися:

http://www.ddlaboratory.pro/

ddlaboratory.pro@gmail.com

тел. +380443909820, +380673900088 (Viber)

Кiлькiсть переглядiв: 203