• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Екскурсія до музею популярної науки і техніки "Експерементаніуму"

Екскурсія до музею популярної науки і техніки "Експерементаніуму"

2018-10-16

/Files/photogallery/їхзщшгв.jpg

Музей «Експериментаніум» – це навчально-розважальний центр для дітей та дорослих. Постійна експозиція Музею «Експериментаніум» налічує більше 250 інтерактивних експонатів і присвячена механіці, оптиці, електриці, магнетизму і акустиці. Окрім цього, у нас є анатомічний відділ, відділи «Таємниці води» та «Новітні технології». Також у Музеї ви знайдете оптичні ілюзії, головоломки, лазерний і дзеркальний лабіринти.

З нашими інтерактивними експонатами відвідувачі власноруч будують мости без жодного цвяха, спостерігають зародження торнадо, створюють блискавку, змушують літати магніт і навіть зазирають у нескінченність. Тільки простягни руку, щоб ввімкнути, повернути, розкрутити, натиснути, потягти, штовхнути, і ти на власні очі побачиш, як працює фізичний закон, про який ішлося на шкільних уроках.

Кожен експонат супроводжує опис, який пояснює, як експонат працює і що демонструє. Тому ви можете гуляти нашим Музеєм самостійно. Але якщо вам щось незрозуміло – допоможуть наші екскурсоводи. Окрім екскурсій, вони також влаштовують видовищнінавчально-розважальні шоу, які не залишать нікого байдужим.

Музей популярної науки і техніки «Експериментаніум» − місце, де наука стає цікавою!/Files/photogallery/фівам.jpg/Files/photogallery/їхзщшгн.jpg/Files/photogallery/зщшгн.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 177